Sterk, stoer en sportief. Slim, stijlvol en gestroomlijnd. Genoeg ruimte voor jou en je gezin, zonder concessies. Dát is de SEAT Tarraco private lease. Een SUV waarbij kwaliteit en sportiviteit samenkomen. Met wel vijf tot zeven zitplekken, Dynamic Chassis Control en hoogwaardige veiligheidssystemen. En als je voor private lease kiest, kun je voor een vast bedrag per maand onbezorgd genieten van alle voordelen van een nieuwe auto zonder hoge kosten. Wil je alles te weten komen over deze ideale familiewagen en private lease? Lees dan snel verder!SEAT Tarraco private lease: geniet van ruimte, luxe én veiligheid

Ben je op zoek naar een ruime, dynamische en veilige (gezins)auto? Dan is de SEAT Tarraco private lease de perfecte keuze! De Tarraco is de grootste SUV van SEAT. Groots in formaat, maar ook in ruimte en standaard uitrusting. Echt alles is inbegrepen: van Full-LED verlichting en Full Link draadloze smartphone integratie tot een navigatiesysteem met 9.2 inch touchscreen en een achteruitrijcamera. Dit model biedt ruimte tot 7 personen. Superhandig voor grote families, al helemaal omdat veiligheid voorop staat in de Tarraco. 

Veiligheid op één in de SEAT Tarraco private lease

De SEAT Tarraco private lease houdt met slimme veiligheidstechnologieën altijd een oogje in het zeil. Dreig je onbedoeld buiten de rijbaan te raken? Dan geeft Lane Assist een seintje en stuurt hij subtiel bij. Als een voetganger plotseling oversteekt of een voertuig voor je op de rem trapt, waarschuwt Front Assist je en vermindert hij automatisch snelheid wanneer dat nodig is. Zo sta je nooit voor verrassingen in het verkeer, wel zo fijn. De Full-LED koplampen zorgen dat jij niets mist én niet te missen bent. En over zien gesproken: op de Virtual Cockpit zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie. Zo kun jij je volle aandacht op de weg richten.

Optimaal comfort en stijlvol design

Naast dat de Tarraco enorm veilig is, geniet je ook volop van luxe. De technologie in de SEAT zorgt voor optimaal rijcomfort. Zo bedien je eenvoudig je navigatie, radio en media met het kleurrijke 9.2 inch touchscreen. Je kunt ook je smartphone verbinden met het scherm: luister naar je favoriete muziek, stuur je vrienden spraakberichten en navigeer naar elke bestemming. Je kunt je telefoon zelfs draadloos opladen! De achteruitrijcamera en de parkeersensoren maken parkeren een eitje en de LED-verlichting in alle deuren en deurgrepen creëert een sfeervolle setting. En als bijkomend voordeel: met de SEAT spraakassistent, die reageert wanneer je ‘hola!’ zegt, hoef je je aandacht nooit meer van de weg te halen.

Dan het uiterlijk: waar je ook rijdt, in de Tarraco trek jij de aandacht. De 4,74 meter lange en 1,66 meter hoge SUV zet met een robuust, sportief design de toon. De grote grille en scherp gesneden koplampunits sluiten perfect aan bij de lijnvoering met de focus op driehoekige vormen. Donker getinte achterruiten, handgeschreven belettering en welkomstverlichting maken de auto helemaal af.

Ga je voor de Style Business of de FR Business?

De SEAT Tarraco private lease is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Style Business Intense en de FR Business Intense. Wil je bovenop comfort, ruimte en veiligheid nog een flinke portie sportiviteit? Kies dan voor de FR Business. Met zijn brede body, sportieve bumpers, stoere dakspoiler en 20 inch lichtmetalen velgen maak je gegarandeerd indruk. Ook het interieur is een en al sportiviteit: de FR Business heeft zwarte bekleding met diamant design en rode stiksels, aluminium sportpedalen en sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Hierom kies je voor private lease

Met private lease rijd je onbezorgd in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag, gedurende een bepaalde periode. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Behalve de brandstofkosten zijn alle kosten die je aan je auto kunt hebben inbegrepen in het maandbedrag. Denk aan reparatie en onderhoud, verzekeringen en pechhulp. Hierdoor loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Ideaal, niet waar?

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen